I SPIL

Den 13. Marts var Creature atter til DANSIC for at skabe social innovation med handlingsivrige unge mennesker. Inspireret af regeringens ressourcestrategi afviklede vi en intensiv workshop om miljø og ressourcer. Vi samlede 50 studerende fra alle tænkelig studieretninger og 9 af Danmarks mest vidende hjerner om ressourceoptimering. Hvordan går Danmark fra affaldsøkonomi til ressourceøkonomi lød udfordringen. Vi stillede op med ’Ressourcer i spil’, hvor deltagerne blev ført gennem inspirationslandskaber, jokerrunde med ekspertbistand og spillefelter med fokus på udvikling af forretningsmodel. Slutproduktet var 9 gennemtænkte forretningskoncepter, der vil kunne bidrage positivt til affaldsminimering i København og omegn. Det er fantastisk at mennesker, der aldrig har mødt hinanden før, efter få timer krammer og smiler og har skabt originale koncepter, der kan iværksættes nu og her.

Se mere her: creature.dk/portfolio/dansic-14/

Musik: BOCrew – When the Sky Turns Blue feat. The Deepr / The Corner

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s